Foredragsvirksomhed
Foredrag & Storytelling
Som forfatter er kontakten med læserne vigtigt. Man får som foredragsholder og storyteller den direkte kontat og et feed back, som er uvurderlig
Derfor holder jeg meget af at drage rundt i landet med mine foredrag samt historier.

Det mest kritiske men også det mest åbne publikum er børn. Børn er til enhver tid parate til at tage med på den "rejse", man tilbyder.

Når man surfer rundt på min hjemmeside, vil man opdage, at jeg ikke går i dybden.

Det skyldes to ting:

For det første vil det blive til mindst et par romaner. Og for det andet skal der jo gemmes godbidder til mine foredrag!

Jeg tager ofte og gerne rundt i landet og afholder foredrag. Det kan være et foredrag skræddersyet efter kundernes ønsker; men generelt er mine foredrag delt op i tre hovedgrupper:


Foredrag om mine år til søs og mine udstationeringer i Afrika:

 

Vi starter rejsen på Kogtved Søfartsskole ved Svendborg. Vi rejser rundt i verden. Vi kommer forbi pirater, anholdelse i Spanien og biluheld i Valetta på Malta. Det er en beretning fra en svunden tid til søs med matroser og motormænd. Som nu er en uddød race, der er erstattet med skibsassistenter.

Rejsen passerer ophold i Algeriet, Nigeria, Dakar, Lome i Togo og Casablanca. ulidelige ophold ved grænsen mellem Benin og Togo, hvor en kinesisk kaptajn var på nippet til et evigt ophold i grænseområdet.

Rejsen handler også om turen som Port Captain på et Hong Kong indregistreret skib, med afstemning om blinde passagerers liv.

 

Foredrag om et liv som handicappet:

 

Hvordan det er at komme i en kørestol – af den igen for atter at ende i den. Hvordan min nye situation som kørestolsbruger blev vendt til kampgejst, en lyst til at forbedre forholdene for handicappede generelt. Det har ført til arbejde i Dansk Handicapforbund. Journalistarbejde for bladet ”Handicapnyt” og bladet ”Paraplegi”, der blev udgivet af foreningen for rygmarvsskadede. Udarbejdelse af en stor rapport om vilkårene for ældre og handicappede i min hjemkommune. Optræden i TV samt meget mere.

 

Foredrag om mit forfatterskab:

 

En beretning om mit liv som forfatter og rimsmed.

Derudover er der Storytelling

Storytelling:

 

Små eventyr, uddrag fra mine børnebøger eller andre historier.
--------------------------------------------------------------------------

Jeg tager gerne rundt og holder foredrag til forskellige arrangementer på virksomheder, skoler, koferencer, møder samt kurser.

Hvis man søger en storyteller, der som regel vandrer i fantasiens verden, kommer jeg gerne.
Det kan både være med mine eventyr men også korte historier med bid i, som vækker til eftertanke.

Man bedes notere, at tilgængeligheden skal være handicapvenlig.

Foredragene kan bestilles gennem hjemmesiden "Forfatterforedrag".

http://www.forfatterforedrag.dk/

En "levende" fortæller