Læser korrektur på bog der skal udgives primo september

At læse korrektur er et must; men det er dæ.... kedeligt. Så i det gode vejr de kommende dage er det ud i haven - hjemmelavet rabarbersaft med en frisk rose vin og korrekturlæsning!

Handicappede bilister

Er en forening som hører til de små landsforbund i Danmark. Her taler man virkelig om små midler. Alligevel arbejder man hårdt med støtte til deres medlemmer, som er handicappede, der har en bil (altid omtalt som en bil, der tildeles mennesker med et handicap så som 'Invalide vogn' eller 'Handicap bil'. Det næste bliver vel 'En bil der tildeles mennesker, som er fysisk udfordret').

Alene det at få tilkendt en handicapbil er sværere, end mange tror. Derfor gør foreningen et stort arbejde med hensyn til at hjælpe medlemmer, der står for at skal have deres første handicapbil. Men også når man skal have en ny. Dette at man har fået bevilliget en bil, betyder nemlig ikke, at man automatisk får bevilliget en ny efter 6 år.

derudover hjælper man medlemmerne med snart sagt alt. Handicap skilt til bilen, parkeringsproblemer med mere.

dette blot en lille indlæg om en forening, som man burde støtte mere.

Parkinsonforeningen i Danmark gør et fantastisk arbejde for parkinson ramte personer og deres pårørendeSmiler selv om pengene godt kunne være flere.

De holder kurser og foredrag og sender hårdt ramte medlemmer på rehabiliteringsophold i Montebello. Sidst men ikke mindst så støtter de forskningen i Parkinsons sygdom.

Hvis man ikke på en eller anden måde har været i kontakt med sygdommen. Det være sig som søster, bror, forældre eller bekendt. Så har man ingen ide om, hvad den sygdom indebærer.

Mest alvorligt er det dog, for de personer, der har sygdommen. De bevæger sig på en trappe, som kun går nedad. Spørgsmålet er kun, hvorhurtigt, man bevæger sig; men en ting er sikker. Man bevæger sig aldrig op.